“Zien is voelen met je ogen! ”

Het levenstempo versnelt en ligt vaak ongewild hoger dan je eigen natuurlijke ritme. Jouw manier van ‘wonen’ kan je echter terug harmonie en evenwicht brengen. De ruimte waarin je leeft, je persoonlijke ervaringen, je band met familie en vrienden mogen jouw energie niet wegzuigen, maar moeten je juist energie geven. Met andere woorden, zit de energie in je woning goed, dan kan je er echt thuis komen en weer opladen.

Mijn schilderijen hebben naast een esthetische functie ook een energetische waarde. Ze creëren energie. Een doek kan fungeren als bron van inspiratie, een oplaadpunt, een manier om je batterijen op te laden, te harmoniseren, een alchemie te voelen…

Mijn werk is geïnspireerd op de Nine Star ki astrologie of de astrologie van de Grote Beer. Deze astrologie helpt ons onszelf beter te leren kennen, ons bewust te worden van ons eigen potentieel. De 9-sterren astrologie is een van de oudste vormen van astrologie. Het is een systeem dat een getal en een element koppelt aan een geboortedatum. Dit getal en element zijn een codificatie van onze diepste natuur.
Elk schilderij is een uitdrukking van een element, een trilling waarmee we in resonantie kunnen komen, in contact met wie we zijn: all you are.

Het is een taal voorbij het zichtbare, voorbij het hoorbare.
Wat ik tijdens het schilderen voel, stelt me in staat om de link te leggen met universele harmonie, om me te verbinden met de schoonheid van de natuur.
Deze schilderijen zijn kosmische handtekeningen die je overal om je heen kunt plaatsen om je in je bronenergie te houden.


“Patricia realizes paintings which embody the elements, they give a key to discover our personality. We are all associated with an element, the painting is an opportunity to enter into its vibration.

Patricia followed my nine-star Ki course, a universal astrologic knowledge. This theory is the source of inspiration for her work.”

– Rex Lassalle –