Bij Rosy Candles zijn we gek op kaarsen! En niet zomaar kaarsen, maar wel geurkaarsen tot in het oneindige personaliseerbaar!

 

Dit is ook de spirit waarmee ik, Charlotte Reversé, Rosy Candles op poten zette. Ik heb altijd genoten van geurkaarsen. Die maken een avondje in de zetel toch zoveel gezelliger. Of als iemand binnenkomt en zegt: 'Wat ruikt het hier goed'. Dat vind ik één van de mooiste complimenten. 

 

Geuren zijn voor mezelf veelal gelinkt aan herinneringen. Hoe de geur van citrus me terugbrengt naar zwoele zomeravonden in Frankrijk. Hoe rozengeur me terugbrengt naar de badkamer van mijn grootmoeder. Hoe ik aan een bepaalde parfum meteen mijn moeder kan herkennen...
Dat vind ik zo speciaal en wil ik ook bereiken met Rosy Candles. Het creëren van herinneringen.

 

Naast enkele specifieke geuren wil ik me ook inzetten op 'het moment'. Zo kan je bij Rosy Candles je kaars laten personaliseren zoals je het zelf wilt. Ik maak alles met de hand, dus geen enkele vraag is me te veel. Wil je graag een bepaalde boodschap, vraag of geschenk verwerken binnenin de kaars? Ik denk maar aan: Wil je mijn meter worden? Wil je met me trouwen? Alles kan!

 

Sinds kort is het ook mogelijk om niet enkel binnenin de kaars, maar ook de buitenkant te personaliseren. Met behulp van Vinyl kan ik de potten bedrukken naar wens. 

 

Klaar om herinneringen te maken? Let's go for it!

 

Charlotte